Blog

Online lekce jógy a Petrou

Jak se na lekci přihlásit?

V úterý 23.2.2021 v 19:00 se stačí přihlásit

zde: https://zoom.us/join ,

Meeting ID 94418290048

Passcode: MNt9XR

Kapacita není omezena.

S kým lekce bude?

Ahoj, jmenuji se Petra a je mi 29 let. Jsem blázen do cestování a do cvičení jógy, ale ne vždy tomu tak bylo.

Obrázek5

Moje cesta k józe?

Už na vysoké škole mě jóga lákala tím, že člověk nemusí podávat žádné extra výkony, nepotí se v posilovně a prakticky ke cvičení stačí jen podložka. Ale vždycky jsem si myslela, že na to nejsem duchovně založená, sedět a dělat óóom na podložce mi bylo proti srsti. K józe jsem musela dospět a jsme za to ráda. Po vysoké škole jsem se odstěhovala do nového města, daleko od přátel a od rodiny, kde jsem trávila 12 hodin denně v práci, soboty, neděle, státní svátky. A tak to šlo celý rok a já jasně pociťovala, že je všechno špatně. Proto jsem se hecla a řekla jsem si, že mi nějaké to namaste na podložce třeba pomůže. A pomohlo. Jóga se stala mým každodenním chlebem, dala jsem výpověď, zbavila se toxických vztahů kolem sebe, našla si novou práci a odstěhovala se do velkého města, abych měla více možností na osobní rozvoj. Začala jsem navštěvovat lekce od různých lektorů a prohlubovala svoji jógovou praxi. A protože mi jóga vážně změnila život, rozhodla jsem se před rokem, že si udělám kurz lektorky jógy a začnu učit a předávat ostatním to, co mi jóga dala.

Obrázek4

Něco o mé lekci jógy a pro koho je?

Moji lektorskou kariéru přerušila epidemická situace, ale abych z toho nevypadla úplně, rozhodla jsem se začít učit přes různé platformy na internetu. Moje lekce jsou většinou 40-70 minut dlouhé, koncipované spíše pro začátečníky nebo pro lidi, kteří se chtějí po práci jen tak protáhnout a rozhýbat ztuhlé svaly, ale i uklidnit mysl a načerpat novou energii. Lekce přes internet neumožňují osobní kontakt, proto nejsou vhodné pro lidi s jakýmkoliv omezením, s akutní bolestí a pro těhotné ženy. Každý člověk by měl znát své limity. Jóga nás všechny učí odhodit ego, akceptovat naše tělo a pracovat s ním.

Obrázek3

Něco víc o mně?

Nejlepší je když mohu jógu zkombinovat s dalším mým koníčkem, a to je cestování. Ať už po světe nebo v rámci ČR. Není nic lepšího než si na při východu slunce dát v 3000 m.n.m na chvíli pauzu a Pozdrav slunci   Navíc jóga spojuje, díky ní jsem poznala nespočet skvělých lidí a s partnerem společně cvičíme akrojógu. Těch možností je nespočet a stačí si jen vybrat a zkusit. Třeba se do jógy zamilujete tak jako já.

Obrázek2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *