Blog

Cvičení je příliv pozitivní energie

Cvičení je příliv pozitivní energie

Sportovní aktivity jsou nejen skvělým koníčkem, díky kterým budete volný čas trávit efektivně a smysluplně, ale pomáhají nám udržovat těla v dobré zdravotní kondici a mysl pozitivně naladěnou. A pokud byste chtěli shodit nějaké to kilo navíc, zabijete hned dvě mouchy jednou ranou.

Podstata pozitivního myšlení

Dnes je tématu pozitivního myšlení zasvěcených několik tisíc knih. Jeho koncept je poměrně mladý, sahá jen do první polovice 20. století, kdy francouzský psychoterapeut Emile Couée začal na svých pacientech praktikovat sílu pozitivní autosugesce.

Nejde o žádné čáry ani magii. Pozitivní myšlení je nástrojem k tomu, abychom lépe fungovaly a aby naše dny byly hezčí. Síla mysli je totiž nekonečná a ten, kdo vidí pohár poloplný, se těší také lepšímu zdraví.

Jak si život naplnit pozitivní energií?

Kromě vděčnosti, radosti z maličkostí, zdravého jídla, kvalitního spánku a pomoci druhým byste do svého nového pozitivního harmonogramu měli zařadit také sportovní aktivitu.

Lidé, kteří se pravidelně věnují sportovním aktivitám, mají menší sklony k depresím, smutku, stresu i stavům úzkosti. Existují ​​studie, které vám potvrdí, že několik minut aerobního pohybu denně zlepší vaši náladu na následujících 12 hodin. Nemusíte být ani profesionálním sportovcem. Endorfiny na sebe nenechají dlouho čekat. Vyplaví se vám do krve, dobijí vám baterky a vy si budete moci vychutnat zbytek dne ve zcela novém světle.

Relaxujte s jógou nebo s pilatesem

Říkáte, že neradi běháváte nebo chodíte do posilovny? Vyzkoušejte jógu nebo pilates. Obě aktivity vás zbaví stresu a dodají vám rovnováhu a harmonii. A navíc, můžete je praktikovat i těsně před spaním.

Dokonalý komfort při cvičení

Na co byste neměli zapomenout, je pohodlná výbava a oblečení. A tady se vám nabízejí dámské legíny s vysokým i nízkým pasem. Unikátní barevné kombinace, ve kterých zazáříte a pohodlí při všech sportovních aktivitách. To vše dosáhnete s legínami Becomfy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *