Blog

7 vánočních dárků pro sportovce

Máte kolem sebe milovníky sportu a chcete je na Vánoce překvapit? Vyberte jim dárky, které budou souviset s jejich koníčky. Nejenže jim dáte najevo, že je posloucháte a vnímáte, ale navíc spojíte praktický dárek s designovým. Inspirujte se tipy na vánoční dárky pro sportovce.

1) Posilovací pomůcky

Darujte pod vánoční stromeček posilovací pomůcky. Mezi oblíbené patří posilovací gumy, švihadlo, případně rotační disk, který tvaruje břišní svaly a boky. Zabalte cvičební pomůcku do krabice a darujte i s návodem nebo rovnou vytisknutými cviky.

2) Chytré hodinky

Skvělým dárkem jsou fitness hodinky. Ty mohou být propojitelné s počítačem nebo telefonem. Ukazují kroky, spálené kalorie, srdeční tep, ale jdou nastavit i další parametry. S chytrými hodinkami můžete i spát a dozvíte se podrobnosti o kvalitě svého spánku.

3) Sportovní oblečení

Oblíbeným měkkým dárkem může být sportovní oblečení. Vyberte dámské barevné legíny, případně legíny s vysokým pasem, které se hodí i pro zimní sporty. Běžci ocení kvalitní běžeckou obuv, v zimě čelenku na běhání, případně kapsičku nebo pás na mobil, klíče a další drobnosti. Na léto se hodí dámské biker kraťasy, tílka a pro ženy i sportovní podprsenka.

cl2
cl
cl3

Leopardí legíny s vysokým pásem                                  Legíny s vysokým pásem a síťkou                                  Legíny s vysokým pásem a kapsou

4) Fitness dobroty

Pro zdravé rozmazlování přihoďte do vánočního balíčku fitness dobroty. Mezi oblíbené patří fitness tyčinky, proteinové výrobky, spalovače nebo čím dál častěji oblíbená ořechová másla. Klidně vytvořte vánoční koš plný chutných dobrot.

5) Cvičební stroje

Větším dárkem jsou cvičební stroje, kam patří například stepper, rotoped nebo třeba eliptický trenažér. Pokud víte, že obdarovaný touží právě po takovém dárků a má jej kam umístit, neváhejte s koupí a věřte, že najít pod stromečkem tak velký dárek bude opravdu překvapující.

6) Permanentka na cvičení

Víte o své kamarádce, že touží po pravidelném cvičení v posilovně, kterou má kousek od domu nebo si chce užít sálové lekce? Pořiďte jí permanentku na měsíc nebo třeba na půl roku. Darujte poukaz nebo voucher, který originálně zabalíte.

7) Víc dárků v jednom

Nebojte se kombinovat víc dárků najednou, pokud chcete darovat víc fitness pomůcek, můžete je dát do jedné společné krabice. Věřte, že milovníka sportu potěšíte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *