Blog

5 neobvyklých využití sportovního oblečení

Sportovní oblečení by mělo sloužit převážně ke sportovním aktivitám. Oblíbili jste si však tyto pohodlné svršky a chcete tento druh oblečení využít i jinak než k běhu nebo například posilování? Inspirujte se dalšími možnostmi a buďte to vy, kdo určuje trendy.

1) Pohodlné domácí oblečení

Sportovní oblečení by mělo být v každém případně pohodlné tak, aby vám umožnilo jakýkoliv druh pohybu. I proto se stává tento druh oblečení tak oblíbeným doma. Ať už cvičíte v teplácích nebo dámských barevných legínách, můžete se v tomto oblečení pohodlně válet u televize. Pokud však sportujete a cvičíte doma, vždy se z domácího oblečení převlékejte a nezůstávejte v tom, ve kterém jste se zapotili.

IMG_3579
IMG_1184 4

2) Komfort při cestování

Nejen při sportu, ale i při cestování oceníte pohodlí. Ať už jedete autem, autobusem nebo se chystáte na dovolenou letadlem, v legínách s vysokým pasem, tílkem a sportovní mikinou rozhodně neuděláte chybu. Na cestování si pořiďte i pohodlný nafukovací polštářek a nezapomínejte na příruční zavazadlo nebo malý batoh se svačinou a osobními věcmi.

3) Elegantní kombinace

Nebojte se kombinovat sportovní a elegantní oblečení. Na celebritách můžete vidět například košili nebo elegantní halenku, kombinovanou s dámskými biker kraťasy. Nebojte se ke kraťasům v černé barvě vzít i boty na podpatku.

4) Vrstva, co zahřeje

V zimě oceníte sportovní oblečení i pod zimní kombinézu. Pokud si na lyže zapomenete vzít funkční prádlo, klidně si oblečte triko a legíny. Tento druh oblečení je vyroben přímo na tělo, takže nebudete mít pocit, že máte na sobě nepříjemně moc vrstev. Navíc si můžete kombinézu pohodlně sundat a například na obědě nebo na chatě být jen ve sportovním oblečení.

5) Karnevalová maska

Neobvyklým využitím je karnevalová nebo plesová maska. Pokud potřebujete například barevné nohy tak, aby vám ladili k vybrané masce, nemusíte se barvit a řešit tak nepohodlí na plese. Stačí si vzít barevné legíny, které vytvoří dojem barevných nohou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *