Uncategorized

5 aktivit, které dělat v zimě

Na teploměru se stále neukazuje taková teplota, abyste si mohli dovolit víc aktivit? Nezoufejte, i v zimě můžete dělat velké množství činností, u kterých se pobavíte. Zapojte do svých aktivit partnera, děti nebo třeba kamarádky a užijte si zimní měsíce naplno.

1) Procházka se psem

Pokud máte doma čtyřnohého mazlíčka, určitě víte, že se mu musíte věnovat denně. Procházka je tedy každodenní nutností, která však může být i radostí. Vezměte s sebou partnera, děti nebo třeba kamarádku a udělejte si příjemný pěší výlet po okolí. Se psem byste měli jít alespoň na chvíli ven, i když venku prší, sněží nebo se vám nechce. Uvidíte, že když skočíte do barevných legín a vyběhnete na čerstvý vzduch, bude vám za chvíli líp fyzicky i psychicky.

IMG_5348 kopie
IMG_5349 2

Legíny s vysokým pásem černé                                                                                                Legíny s vysokým pásem a kapsou

2) Zimní sportování

Ani v zimě nemusíte přestat sportovat. Místo venkovního běhání, které je v zimě lepší provozovat doma na běžeckém páse, si užijte raději zimní sporty. Mezi oblíbené patří lyžování a snowboarding, ale nebraňte se ani bruslení na ledě nebo třeba bobování. Ať máte v občance jakýkoliv věk, věřte, že i když budete sjíždět zasněžený kopec na igelitce s tou správnou partou, královsky se pobavíte.

3) Originální fotografie

Zoufáte si, že v současné koronavirové době nesundáte tepláky nebo pohodlné legíny s vysokým pasem? Chtěli byste někam vyrazit a užít si hezké oblečení a líčení? Připravte se doma, vezměte foťák a partnera nebo kamarádku a vytvořte originální a líbivé fotografie. Vyfoťte se doma, případně venku a užijte si zase ten pocit, kdy vypadáte skvěle nebo na sobě máte plesové šaty.

1CB5D6BE-0BAD-4473-B17E-29808D34F2BC 4
F1F5BBF9-9663-468B-AD62-5F8DDBB8E2F0

 Legíny džungle s vysokým pásem                                                                                                      Legíny dým s vysokým pásem 

4) Otužování

Máte-li rádi zimu a jste na to fyzicky připraveni, vyzkoušejte otužování. Prokrvíte tak celé tělo, podpoříte správnou funkci organismu a dokonce posílíte imunitu. Pokud jste se ještě nikdy neotužovali v zimním jezeře nebo rybníce, raději si o tom zjistěte podrobnosti, nezapomeňte na pokrývku hlavy, rozcvičku před ponořením a cvičení i po vylezení z vody.

5) Domácí romantika

Ať už si doma užíváte s partnerem klidné a romantické večery nebo trávíte čas třeba s rodiči, případně se sourozenci naplánujte si třeba filmový večer. Pusťte si své oblíbené filmy nebo seriál, připravte popcorn a nezapomeňte na pohodlné oblečení, v podobě padnoucích černých legín nebo třeba domácího kompletu, případně pyžama.

41EF5EA8-1950-47D2-B63A-C730E417EF98

Černé legíny s nařaseným zadkem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *