Blog

4 kroky pro lepší náladu

Jste po vánočním shonu unavení, nemáte na nic náladu a navíc rekapitulujete celý minulý rok? Takové přemýšlení vám může velmi rychle zkazit vaše nadšení a chuť věnovat se jiným činnostem. Inspirujte se kroky, které vás dovedou k lepší náladě.

1) Zacvičte si

Už jste někdy slyšeli radu, že když máte trápení nebo starosti, máte se hýbat? Možná se vám nechce ani vstávat z postele nebo se cítíte unavení, ale zkuste si vyjít alespoň na malou procházku. Oblečte si pohodlné dámské barevné legíny, vezměte s sebou partnera nebo čtyřnohého psího parťáka a zajděte si do nejbližšího parku nebo lesa.

Zkuste se protáhnout, věnujte se chůzi, nebojte se jít zaběhat, i když jste začátečník. Zkuste si zacvičit podle videí na internetu a uvidíte, kolik hormonu štěstí začne vaše tělo najednou produkovat. Hýbejte se pro dobrý pocit, ale také pro podporu svého zdraví.

IMG_9394
IMG_4203
IMG_1639

Modro-bílé legíny s vysokým pásem                                          Legíny s vysokým pásem bílý mramor                                       Dámské legíny s kapsou a vysokým pásem

2) Vyrobte si něco

Dělejte něco rukama. Pokud vás baví pletení, háčkování nebo třeba šití, věnujte se tomu. Zkuste si vzít štětec a barvy a něco namalujte. Určitě jste už slyšeli o art-terapii, kde právě umění a tvoření pomáhá k dobré náladě. Můžete si vyrobit něco do svého domu nebo třeba na zahradu, kreativní činnost vám zabaví hlavu a vy nebudete stále myslet na své strachy a tíživé myšlenky.

3) Naplánujte výlet

I když je za okny zima, rozhodně nemusíte sedět neustále doma. Vyjeďte si někam na výlet. Podívejte se po okolí, kde bydlíte. Oblečte se sportovně, nezapomeňte na legíny s vysokým pasem, funkční prádlo a také hřejivou bundu. Vyjděte nejbližší kopec, podívejte se, jak vypadá vaše město nebo vesnice v zimě a užívejte si společně s přáteli nebo s rodinou v přírodě i v toto roční období.

IMG_2293
IMG_5688

Legíny se síťkou a vysoký pás                                                                                                              Legíny bílo-černý vzor

4) Změny v domě

Pracujte na svém domě a zvelebujte ho tak, abyste vytvořili příjemné a útulné místo k žití. Ukliďte si šatník a inspirujte se minimalismem. Pohodlného oblečení, jako například dámských legín nebo dámských biker kraťas není nikdy dost, slaďte k nim i tílka a mikiny. Vyhoďte veškeré oblečení, které nenosíte, které je děravé nebo vám z jakéhokoliv důvodu nesedí. To stejné platí o zaprášených dekoracích a sušených květinách. Snažte se, aby bylo vaše bydlení upravené, čisté a svěží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *